STG söker platschef

Vi är i startgroparna av en stor expansion och behöver förstärka vår entreprenadavdelning med en platschef som ska arbeta ute i våra projekt. Vill du vara med på vår resa och arbeta tillsammans med ett härligt gäng av stolta, drivna och engagerade medarbetare så är det här rätt tjänst för dig.

Arbetsuppgifter

Som platschef har du det övergripande ansvaret för genomförandet av tilldelat projekt. Efter överlämnandet från anbud ansvarar och leder du det operativa arbetet för att nå projektets uppställda mål gällande ekonomi, tid, kvalitet, arbetsmiljö och miljö. Till din hjälp finns personer med olika kompetenser direkt i projektet eller centralt i företaget och tillsammans driver ni projektet mot tydliga mål.

Dina arbetsuppgifter och ansvar omfattas bl.a. av framtagande av produktionstidplan, prognoser och projektredovisning till löpande uppföljningar och underlag inför byggmöten samt framtagande och implementering av projekt- och kontrollplan. Vidare ansvarar du för att anlitade leverantörer innehar erforderliga kompetenser och gällande intyg/licenser.

Kvalifikationer

Du har en eftergymnasial utbildning och gärna några års erfarenhet av arbete i ledande ställning inom järnvägsbranschen eller bygg- och anläggningsbranschen.

Du är affärsmässig, handlingskraftig och ser möjligheter där andra ser hinder. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i svenska och goda kunskaper i engelska. Du är ansvarstagande och har ett strukturerat arbetssätt samt god förståelse för ekonomisk rapportering. Du ser till att medarbetarnas kompetens tas tillvara samt att de växer med sina uppgifter och arbetar mot uppsatta mål. Du har god samarbetsförmåga och skapar goda långsiktiga relationer internt och externt.

Då arbetet bedrivs i spårmiljö måste du uppfylla de medicinska krav som krävs för arbete i säkerhetstjänst på järnväg.

Körkort för personbil är ett krav då resor ingår i tjänsten.

Tillträde: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid/tillsvidare.

Vi ser fram emot din ansökan som skickas till rekrytering@stggroup.se. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Christer Ivarsson, entreprenadchef: 070-363 82 88.