[bread_crumb]

STG samarbetar med Tove Alexandersson

Tove och STG

Ann Charlotte Andersson, VD på STG och Tove Alexandersson skakar hans sedan det blivit klart att STG sponsrar Tove i hennes satsning. Foto: STG

Skandinavian Track Group (STG) har inlett ett sponsorsamarbete med Tove Alexandersson, som är en av världens bästa orienterare och skidorienterare.
Hon bor i Borlänge och tävlar för Stora Tuna OK.

– Tove Alexandersson är född och uppväxt i Dalarna och är en person med stor vinnarskalle som jobbar mot långsiktiga mål. Vi har fått en bild av att Tove inte viker ner sig i första taget. Det är just dessa egenskaper som gör att vi vill bli sammankopplad med henne, säger Ann-Charlotte Andersson, VD på STG. Hon fortsätter:
– Tove Alexandersson och STG har båda många gemensamma egenskaper som är viktiga för att skapa framgångar. Det gör att vi tror att detta kan bli ett bra samarbete.
Tove Alexandersson säger att det här samarbetet kommer att få stor betydelse för hennes satsning både i orientering och skidorientering:
– Det ger mig ökad trygghet att verkligen kunna genomföra min planerade satsning. Dessutom känns det extra bra att samarbeta med ett företag som har bra medarbetare och intressanta värderingar.

Tove Alexandersson

STG har inlett ett samarbete med Tove Alexandersson. Foto: STG

Tove Alexandersson fortsätter:
– Vi har precis lärt känna varandra och jag kommer nu att läsa på om STG och den bransch där företaget verkar. Det finns förutsättningar att vi kan genomföra flera spännande projekt tillsammans.
Samarbetsavtalet mellan STG och Tove Alexandersson är på två år och innebär att STG kommer att synas på både hennes klubbdräkt och landslagsdräkt. Det kan bli extra intressant i år eftersom i augusti avgörs VM på hemmaplan – i Bohuslän. Det innebär många fina tv-sändningar med Tove i bild.
Avtalet innebär också att Tove kommer att samarbeta med STG på flera sätt, som exempelvis hälsoprojekt och andra inspirationsarbeten.