Linn Braun – en optimistisk affärsområdeschef för El

Linn-Braun

Linn Braun, en optimistisk ny affärsområdeschef för El.

Det är en glad skåning om blivit ny affärsområdeschef för El inom STG.
Hon heter Linn Braun och signalerar stor framtidstro:
– Vi har ett bra gäng med bred kompetens. Dessutom har vi en stor kundkrets. Jag ser många spännande möjligheter, säger hon.

Linn Braun, som bor i Helsingborg, kom till STG redan 2017. Hon började på El-avdelningen som projektingenjör. Därefter har hon arbetat på olika avdelningar som Entreprenad och senast varit ansvarig för Anbud och för SKRAM (säkerhet, kvalité, risk, arbetsmiljö och miljö).

Nu går hon vidare till att bli affärsområdeschef för El.

– Det är ett glatt, roligt och duktigt gäng som jag fått ta över. Vi har en god stämning, flera fastprisprojekt och en del uthyrningar, säger Linn Braun och fortsätter:

– Detta kommer förhoppningsvis att fortsätta, samtidigt som jag hoppas kunna utveckla gruppen vidare så att alla får möjlighet att utvecklas åt de håll de önskar och kan ta på sig mer ansvar.

* Vilka möjligheter ser du för STG på marknaden?
– Marknaden ser ljus ut. Vi har en bred kundkrets med kunder som kommer tillbaka för långtidsuppdrag samtidigt som vi är duktiga på att lösa problem. Det blir allt fler kontaktledningsuppdrag samtidigt som vi ser spännande framtida uppdrag i Danmark och Norge.