Är du vår nya avdelningschef i Skåne?

Vill du arbeta tillsammans med ett härligt gäng stolta och engagerade medarbetare som dessutom har stort driv och yrkesskicklighet så är det här rätt tjänst för dig.

Arbetsuppgifter

Som avdelningschef ingår du i affärsområdets ledningsgrupp och ansvarar för att avdelningens medarbetare och försäljning utvecklas mot uppsatta mål gällande kvalitét, nöjdhet och lönsamhet.

Du arbetar verksamhetsnära i projekten för att säkerställa att arbetet går framåt i enlighet med rutiner och arbetsbeskrivningar. En mycket viktig del av arbetet är att coacha, stödja och utveckla medarbetarna. Du ansvarar även för avdelningens långsiktiga strategier, kort- och långsiktig planering gällande bemanning samt kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet av arbete i ledande ställning med personal-, budget-, resultat- och arbetsmiljöansvar inom järnvägsbranschen eller bygg- och anläggningsbranschen. Erfarenhet inom banteknik är meriterande.

Du har goda ledaregenskaper, en positiv människosyn och är väl förtrogen med ett coachande ledarskap. Du drivs av att coacha och engagera dina medarbetare och ser till att medarbetarnas kompetens tas tillvara samt att de växer med sina uppgifter och arbetar mot uppsatta mål.

Du är affärsmässig, handlingskraftig och ser möjligheter där andra ser hinder. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i svenska och goda kunskaper i engelska. Du har god samarbetsförmåga och skapar goda långsiktiga relationer internt och externt.

Körkort för personbil är ett krav då resor ingår i tjänsten.

Placering: Kävlinge

Tillträde: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid/tillsvidare.

Vi ser fram emot din ansökan som skickas till rekrytering@stggroup.se. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Grop, affärsområdeschef Ban/maskin: 070-618 9114.